Ekrem Coşkun yeni yılda etliekmeği bu fiyata satacak

Ekrem Coşkun 10’uncu yıla özel indirimlerini yeni yılda da sürdürecek. Etliekmek, iskender ve et döner menüde yeni fiyatlar açıklandı.

Ekrem Coşkun'da dev indirim devam edecek. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren etliekmek 60, iskender menü 150 TL'ye satılacak.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ekrem Coşkun, 2023 yılının son günlerinde 10’uncu yaşına özel indirimle fiyatları dibe çekmişti.

İskender ve et döner menüsü 125 TL, etlekmek ise 50 TL’ye indirilmiş, büyük ilgi gösteren vatandaşlar şubelerde uzun kuyruklar oluşturmuştu.

EKREM COŞKUN’DA İNDİRİM YENİ YILDA DA SÜRECEK

2023 yılındaki indirimlerin yeni yılda da devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Açıklama bugün, “Halkın markası Ekrem Coşkun’da 10. yıl kampanyaları bitmiyor.” başlığıyla yapıldı.

Duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“Yoğun talep üzerine Stadyum, Nalçacı ve Cadde Meram şubelerimizde tek etlekmek 1 Ocak’tan itibaren sadece 60 TL, Beyşehir Çevreyolu alakart şubemizde iskender ve et döner menü içecek, sütlaç ve zengin sunumuyla 150 TL.”

"KAZANDIĞIMIZ GÜNLERE SAYIYORUZ"

Ekrem Coşkun da indirime ilişkin açıklamasında dikkat çeken bir ifade kullandı, "Herkesin merak ettiği soruyu cevaplayalım. Bu fiyata kaliteyi bozmadan kazanabiliyor musunuz? Ekrem Bey diyenlere verdiğim tek cevap var: Kazandığımız günlere sayıyoruz..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri