Feci kaza, dün akşam saatlerinde Konya - Karapınar yolunun 10’uncu kilometresinde yaşanmıştı.
Emekli öğretmen Sebahat Filiz, Konya’daki kazada öldü
Konya - Karapınar kara yolunda polis aracıyla çarpışan otomobilde bulunan ve kazada hayatını kaybeden Sebahat Filiz’in emekli öğretmen olduğu öğrenildi. Yaralanan 7’si polis 11 kişinin durumlarının ise iyi olduğu kaydedildi.
42 BZ 693 plakalı İl Emniyet Müdürlüğüne ait minibüs, Fahri A, idaresindeki 07 BPR 219 plakalı otomobille çarpıştı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Kısa sürede kaza yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde otomobilde yolcu olarak bulunan 73 yaşındaki Sebahat Filiz’in hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaralanan otomobilde bulunan 4 kişi ile minibüsteki 7 polis memuru yapılan ilk müdahalenin ardından kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.
Olay yerindeki incelemeler sonrası hayatını kaybeden Sebahat Filiz’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
Emekli öğretmen olduğu kaydedilen Filiz’in Konya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin tamamlandığı, cenaze töreninin henüz belli olmadığı öğrenildi.
YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Yaralanan Konya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 7 polis ile otomobildeki 4 kişinin tedavilerinin devam ettiği, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.