Emine Erdoğan’ın Konya programı iptal edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Konya programı iptal edildi. Programlara katılmak üzere Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu şehre geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Konya’da gerçekleştirmesi planlanan programda son dakika değişikliği yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Emine Erdoğan’ın programı iptal edilirken, etkinliklere Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu katılacak.

AİLE BULUŞMASI PROGRAMI DEVAM EDECEK

Konya’da düzenlenecek “İlk Adım Ebe&Gebe Okulu Aile Buluşması” programının ise planlandığı şekilde gerçekleştirileceği öğrenildi. Programda anne adayları ve ailelerine yönelik bilgilendirme çalışmaları ile farkındalık etkinlikleri yapılacak.

SAĞLIK YATIRIMLARININ AÇILIŞI YAPILACAK

Ziyaret kapsamında daha önce duyurulan Mahperi Hatun İlk Adım Ebe&Gebe Okulu ile Toplum Ruh Sağlığı ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılışlarının da iptal edilmediği, açılışların Kemal Memişoğlu tarafından gerçekleştirileceği bildirildi.

Emine Erdoğan’ın program değişikliğinin zorunlu sebeplerden kaynaklandığı ifade edilirken, Konya’daki sağlık yatırımlarına yönelik programların aynı şekilde devam edeceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya, Emine Erdoğan’ı ağırlamaya hazırlanıyor

Konya Haberleri