Feci kaza Konya’ya ateş düşürdü! Mehmet Ali Furat hayatını kaybetti

 Muhabir
Kastamonu'da meydana gelen kazada TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Mehmet Ali Furat (37) hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Furat’ın Konya’da yaşayan ailesine acı haberi ulaştı.

Kaza, Kastamonu-Ankara kara yolu Budamış Mahallesi'nde meydana geldi.

İlhan Ç. yönetimindeki 34 KZE 644 plakalı otomobil, A.H. idaresindeki 37 BF 142 plakalı tomruk yüklü TIR’a arkadan çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, otomobilde sıkışanlar itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kazada, Mehmet Ali Furat'ın (37) hayatını kaybettiği belirlenirken, otomobil sürücüsü ile beraberindeki Yusuf Ali G, ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Furat’ın 1 çocuk babası olduğu ve Trabzon’da yaşadığı, anne ve babasının ise Konya’da olduğu öğrenildi. Acı haberi alan anne ve babası Furat’ın cenazesini almak için Kastamonu’ya yola çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri