Görüntü Konya’dan! Engelli kuzu özel bakımla hayatta tutuluyor

 Editör
Konya’nın Ilgın ilçesinde ön iki ayağı engelli olarak dünyaya gelen kuzu, yetiştiricisinin özel ilgisi ve bakımıyla yaşama tutunuyor.

Konya’nın Ilgın ilçesinde, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan bir üreticinin ağılında dünyaya gelen kuzu, ön iki ayağındaki doğuştan engel nedeniyle yaşam mücadelesi veriyor.

Kuzu, tüm zorluklara rağmen hayata tutunmaya çalışıyor. Yetiştiricinin yakından ilgilenmesi ve özel bakım uygulaması, kuzunun yaşamını sürdürebilmesini sağladı.

Kısıtlı hareket kabiliyetine rağmen yaşam azmiyle dikkat çeken kuzu, düzenli beslenme ve özenli bakım sayesinde ayakta kalıyor. Üretici, engelli kuzunun ihtiyaçlarını yakından takip ederek günlük bakımını titizlikle sürdürüyor.

İlçede ilgiyle karşılanan bu durum, hayvan sevgisi ve merhametin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Engelli canların da doğru bakım ve duyarlılıkla yaşama tutunabileceğini gösteren olay, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri