İsviçre'den karavanlarıyla yola çıkan Patrick ve Nadine, Türkiye gezilerinin en özel duraklarından birini Konya'nın Karapınar ilçesinde yaşadı. Acıgöl'de kamp yapan çift, hem gölde yüzdü hem de bölgenin doğal güzelliklerini keşfetti.
ACIGÖL'DE KAMP KURDULAR
Nisan ayında İsviçre'den karavanlarıyla yola çıkan Patrick ve Nadine, yaklaşık 12 gün önce Türkiye'ye giriş yaptı.
İstanbul, Eğirdir Gölü, Beyşehir Gölü, Yazılıkaya ve Çayırhan Gökkuşağı Tepeleri'ni gezen çift, Kapadokya'ya gitmeden önce Karapınar'da mola verdi.
"SUYU ÇOK TEMİZ"
Uzun zamandır görmek istedikleri Meke Krateri'nin ardından Acıgöl'e gelen çift, göl kıyısında kamp kurarak masmavi sularda yüzmenin keyfini çıkardı.
Acıgöl'den çok etkilendiklerini belirten Patrick ve Nadine, "Suyu çok temiz. Yüzmek gerçekten harika ve burada yüzmekten büyük keyif aldık. Su, bir İsviçre dağ gölü kadar ferahlatıcı, ancak biraz daha tuzlu. İsviçre'deki arkadaşlarımıza da Acıgöl'ü mutlaka tavsiye edeceğiz." dedi.
"TÜRKİYE'YE YENİDEN GELMEK İSTİYORUZ"
Türkiye'de gördükleri misafirperverlikten çok etkilendiklerini ifade eden çift, Doğu Anadolu, Ermenistan ve Gürcistan'a geçmeden önce Kapadokya'yı da ziyaret edeceklerini belirtti.
Patrick ve Nadine, yılın ilerleyen dönemlerinde Türkiye'nin güney ve batı kıyılarını keşfetmek için yeniden gelmeyi planladıklarını söyledi.
"İNSANLAR SON DERECE CANA YAKIN"
Türk insanının sıcak yaklaşımını unutamayacaklarını dile getiren Patrick ve Nadine, "Şu ana kadar Türkiye'yi çok sevdik. İnsanlar son derece cana yakın. Defalarca çay içmeye davet edildik ve birbirinden lezzetli ikramlarla karşılaştık. Yemekler harika, doğası büyüleyici. Bu gezi boyunca unutamayacağımız çok güzel anılar biriktirdik." ifadelerini kullandı.
Bilişim sektöründe çalışan Patrick ile resepsiyonist olan eşi Nadine, Karapınar'dan ayrılırken bölgenin doğal güzelliklerini ve gördükleri misafirperverliği uzun yıllar unutmayacaklarını dile getirdi.