Karapınar - Konya karayolunda sabahın erken saatlerinde etkili olan yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Günün ilk saatlerinde görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düşerken, ilerleyen saatlerde sisin etkisini bir miktar kaybetmesiyle görüş mesafesi yaklaşık 30 metreye çıktı.
İSMİL MAHALLESİ’NDE PEŞ PEŞE KAZALAR
Yoğun sis nedeniyle İsmil Mahallesi mevkiinde trafik kazaları meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafik ışıklarında duran bir TIR’a arkadan gelen başka bir TIR çarptı. Bu kazanın ardından, olay yerinin yaklaşık 1 kilometre ilerisinde bir başka trafik kazası daha yaşandı.
TRAFİK KONTROLLÜ SAĞLANDI
İhbar üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazaların yaşandığı güzergâhta trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Meydana gelen kazalarda can kaybı ve yaralanma olmadığı, ancak araçlarda maddi hasar oluştuğu öğrenildi.