Konya, 2 gündür 19 Yaşındaki Sinem Mercan’ı arıyor

 Editör
Konya’da yaşayan Fadime Doğanay, 19 yaşındaki kızı Sinem Mercan’dan iki gündür haber alamadığını belirterek polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. En son Kültürpark civarında görülen genç kız için endişeli bekleyiş sürüyor.

Konya’da yaşayan anne Fadime Doğanay, 19 yaşındaki kızı Sinem Mercan’ın kaybolduğunu belirterek polis ekiplerine başvurdu. Genç kızın iki gün önce evden ayrıldığı, o zamandan bu yana kendisine ulaşamadıkları bildirildi.

SON OLARAK KÜLTÜRPARK'TA GÖRÜLDÜ

Sinem Mercan’ın en son Konya Kültürpark civarında görüldüğü belirtildi. Anne Doğanay, kızının hayatından endişe duyduğunu belirterek, “Gören, duyan ya da yerini bilenlerin en yakın polis birimine bilgi vermesini rica ediyorum” çağrısında bulundu.

POLİS EKİPLERİ ARAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kayıp başvurusunun ardından polis ekiplerinin bölgede inceleme başlattığı öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri