Konya bu görüntüyü konuşuyor! Otogarda inanılmaz anlar...

Kovid-19 salgınına karşı üstüne basa basa "Evde Kal" çağrısının yapıldığı bir dönemde Konya Otogarında asker uğurlaması sırasında yaşananlar 'bu kadarına pes' dedirtti. Yoğun kalabalıkta tüm sağlık tedbirlerinin hiçe sayıldığı o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Türkiye küresel boyuttaki koronavirüs salgınına karşı ulusal mücadelesini ciddiyetle sürdürürken, devletin tüm kademelerinden sosyal mesafeye dikkat edilmesi ve zorunlu olmadıkça dışarıya çıkılmaması noktasında uyarı üstüne uyarı yapılıyor. 

Konya'da da vatandaşların büyük çoğunluğu bu uyarılara dikkatle riayet ederken, dün gece şehirler arası otobüs terminalinde yaşananlar 'bu kadarına pes' dedirtti. Vatani görevlerini yapmak için askere gidecek gençlerin uğurlanması sırasında otogarda büyük yoğunluk yaşandı. 

Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler ile sokağa çıkmama ve kalabalık olarak bir arada bulunulmaması yönündeki uyarılara rağmen, yüzlerce kişi asker uğurlamasına geldi. Yoğunluk nedeniyle terminalde güvenli mesafe ortadan kalkarken, meşaleler yakıldı. Kovid-19 salgınına karşı tüm sağlık tedbirlerinin hiçe sayıldığı o anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri