KONYA BÜYÜKŞEHİR ATATÜRK CADDESİ'Nİ BİR GECEDE YENİLEDİ
Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir içi ulaşım konforunu artırmak amacıyla sürdürdüğü asfalt yenileme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şehrin en yoğun kullanılan güzergâhlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde yürütülen çalışmalar gece mesaisiyle kısa sürede tamamlanarak yol yeniden trafiğe açıldı.
BAŞKAN ALTAY: CADDEMİZİN STANDARDINI YÜKSELTTİK
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek için yol yapım, bakım ve asfalt yenileme çalışmalarını planlı şekilde sürdürdüklerini söyledi.
Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarının gece saatlerinde tamamlandığını belirten Başkan Altay, "Yaptığımız çalışmayla caddemizin standardını yükselttik. Hemşehrilerimizin günlük yaşamını en az etkileyecek şekilde planladığımız çalışmalarla ulaşım kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Konya'mızın ihtiyaç duyulan tüm noktalarında yol yapım, bakım ve asfalt yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." dedi.
600 METRELİK GÜZERGÂHTA YENİLEME YAPILDI
Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 600 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki Atatürk Caddesi güzergâhında kapsamlı asfalt yenileme çalışması gerçekleştirildi.
Gece boyunca sürdürülen çalışmalar sayesinde yol kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
ULAŞIM KONFORU VE GÜVENLİĞİ ARTIRILDI
Tamamlanan asfalt yenileme çalışmasıyla birlikte Konya'nın en yoğun kullanılan ulaşım akslarından biri olan Atatürk Caddesi'nde sürüş güvenliği ve ulaşım konforu üst seviyeye çıkarıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ihtiyaç duyulan cadde ve bulvarlarda yol yapım, bakım ve asfalt yenileme çalışmalarını program dahilinde sürdürmeye devam edecek.