Konya DSYB’nin eğitim buluşması bu kez Ereğli’de yapıldı

 Muhabir
Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin eğitim ve bilgilendirme toplantıları Ereğli’de yoğun katılımla sürdü. Başkan Edip Yıldız, birlik olarak her zaman sahada ve üreticinin yanında olduklarını vurguladı.

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim ve bilgilendirme toplantıları, Ereğli ilçesinde devam etti. Toplantıya Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız, Başkan Yardımcısı Kasım Üstün ve birlik yöneticileri katıldı.

BAŞKAN YILDIZ: HER ZAMAN SAHADAYIZ

Ereğli’de yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda yetiştiricilerle bir araya gelen Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız, birliğin vizyonu ve üreticiler için hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Yıldız, Konya DSYB’nin her zaman sahada olduğunu belirterek, üyelerinin yanında durmaya ve sorunlara çözüm üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

KURAKLIKLA MÜCADELEDE HAYATİ BİLGİLER PAYLAŞILDI

Toplantıda Ziraat Yüksek Mühendisi Celil Çalış tarafından kuraklıkla mücadele yöntemlerine ilişkin kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi. Üreticiler için hayati öneme sahip bilgilerin paylaşıldığı sunumda, verimliliği korumaya yönelik alınabilecek önlemler ele alındı.

ŞAP HASTALIĞINA KARŞI TEKNİK ÖNLEMLER ANLATILDI

Programda ayrıca Tarım İlçe Müdürlüğü yetkilileri söz alarak, hayvan sağlığını tehdit eden şap hastalığına karşı alınması gereken teknik önlemler hakkında yetiştiricileri bilgilendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri