Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Konya-Ereğli Caddesi’nin bazı araçlar için trafiğe kapatıldığını duyurdu.
Karapınar Bölge Trafik sorumluluk alanında meydana gelen yaralanmalı trafik kazası, büyük araçların makaslaması, sürgün ve yoldaki buzlanma nedeniyle yolun belirli bir kesimi geçici olarak trafiğe kapatıldı.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Kuzucu Kavşağı ile Karapınar istikameti arasında çekici sınıfı araçların geçişine izin verilmediği belirtildi.
Otomobil, otobüs, kamyon ve hususi kamyonet sınıfındaki araçların ise bölgeden kontrollü olarak geçiş yapmasına izin verildi.
Konya AKOM, yoğun kar yağışı ve kaza nedeniyle kapanan Karapınar - Ereğli yolunun saat 22:55 itibarıyla araç trafiğine açıldığını bildirdi.
Yetkililer, sürücülerin trafik yönlendirmelerine uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Bölgedeki sürücülerin hava ve yol koşullarını dikkate alarak hareket etmeleri gerektiği kaydedildi.
Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...