Konya İtfaiyesi ciğerlerimizi yakan alevleri söndürmek için yola çıktı

Konya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Hatay’ın Antakya ilçesinde çıkan orman yangınına destek vermek üzere gece saatlerinde bölgeye doğru yola çıktı. Ekipler aynı zamanda Manisa’nın Akhisar ilçesinde devam eden yangınla da mücadele ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın Antakya ilçesinde başlayan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına destek oluyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin farklı noktalarında meydana gelen orman yangınlarının herkesi derinden üzdüğünü belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Devletimizin tüm kurumları büyük bir koordinasyon içinde orman yangınlarıyla zorlu bir mücadele veriyor. Konya Büyükşehir Belediyemize bağlı itfaiye ekiplerimiz ile Karatay, Meram ve Selçuklu belediyelerimizin destek ekipleri dün gece Hatay Antakya’da çıkan yangına destek olmak üzere yola çıktı. Yangın bölgesinde görev yapan ekiplerimize ve sahadaki tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum. Tüm duamız ve çabamız ciğerlerimizi yakan orman yangınların daha fazla büyümeden söndürülmesidir. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun.” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye araçları Manisa’nın Akhisar ilçesinde devam eden orman yangınını söndürme faaliyetlerine de destek oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri