Konya kayıp Turgut Güneş’i arıyor

 Muhabir
Konya’nın Altınekin İlçesinde ailesiyle yaşayan Turgut Güneş, 2 gün önce evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Polise başvuruda bulunan baba Bekir Güneş, gören yada yerini bilenlerden yardım istedi.

Konya’nın Altınekin ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan 40 yaşındaki Turgut Güneş, 27 Haziran 2025 Cuma günü saat 12.45 sıralarında evden ayrıldı. O saatten bu yana kendisinden hiçbir haber alınamıyor.

Turgut Güneş’in babası Bekir Güneş, oğlunun kaybolması üzerine güvenlik güçlerine başvurdu. Aile, Turgut’u gören ya da yerini bilen vatandaşlardan polise, jandarmaya ya da en yakın karakola bilgi vermelerini istedi.

Kayıp başvurusunun ardından polis ve jandarma ekipleri Turgut Güneş’in bulunması için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelenirken, Dedeler ve çevre mahallelerde de araştırmalar sürüyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konya’da cesedi 6 gün sonra bulunmuştu! Cinayete kurban gitmiş
Konya’da günlerdir aranan Turgut Güneş’ten acı haber

Konya Haberleri