Konya polisi okul çevrelerini mercek altına aldı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çocuk ve gençlerin güvenliği için okul çevreleri, servis araçları, parklar ve iş yerlerinde denetimler yaptı. 933 kişi sorgulanırken, 319 araç kontrol edildi, yoklama kaçağı 2 şahıs tespit edildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğünce Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevresi ve Servis Araçları Denetim Uygulaması kapsamında Konya genelinde yoğun bir denetim yapıldı. 46 ekip ve 193 personelin katılımıyla 108 okul ve çevresinde kontroller gerçekleştirildi.

Denetimlerde 933 şahıs sorgulandı, 319 araç kontrol edildi. Ayrıca 11 metruk bina, 125 iş yeri ve 93 park kontrol edildi.

Yoklama kaçağı durumunda olan 2 şahıs tespit edilirken, dilencilik yaptıkları görülen 3 çocuk gerekli tebliğlerin ardından ailelerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri