Konya trafiğinde gezeni gören hemen telefona sarıldı

 Editör
Konya’nın merkezinde ilginç bir olay yaşandı. Kadınlar Pazarı, Eski Garaj ve Furkan Dede Caddesi çevresinde başıboş bir eşek trafikte gezdi. Araçların arasına karışan eşek, sürücülere zor anlar yaşattı.

Konya'nın merkezinde ortaya çıkan bir eşek, şehir trafiğinde ilginç anlar yaşattı ve sürücülere zor anlar yaşattı.

Trafikte seyir halindeki birçok sürücü, eşeğe çarpmamak için durmak zorunda kaldı. Bazı vatandaşlar, gördükleri bu ilginç manzarayı cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Görgü tanıklarına göre, eşek Eski Garaj civarından yola çıkarak Furkan Dede Caddesi’ne kadar ilerledi. Trafikte kısa süreli aksamaya neden olan eşek, bir süre sonra gözden kayboldu.

"BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI"

Vatandaşlar duruma hem şaşırdı hem de tebessüm etti. Görgü tanıklarından biri, “Eşek bir anda karşımıza çıktı. Herkes zarar vermemek için yavaşladı. Böyle şeyler genelde köylerde olur, ama şehir merkezinde görmek ilginçti” dedi.

İşte o ilginç anlar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri