Konya trafiğinde pes dedirten ihlal

 Editör
Konya’da ters yola giren bir sürücü, karşıdan gelen motosikletlinin refleksiyle kaza yapmaktan son anda kurtuldu. Motosiklet sürücüsü hızla manevra yaparak yolun sağına kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya’nın merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Mehmet Arif Bey Sokakta yaşanan olayda, ara sokaktan çıkan bir otomobil sürücüsü yola ters yönden devam etti.

Bu sırada karşı yönden gelen motosiklet sürücüsü, otomobilin ters yönden geldiğini son anda fark etti.

MOTOSİKLETLİ SON ANDA KAÇTI

Muhtemel bir kaza, motosiklet sürücüsünün hızlı refleksi sayesinde önlendi. Motosikletli hemen yolun sağına manevra yaparak çarpışmayı engelledi. Olayın ardından motosiklet sürücüsü otomobil sürücüsüne tepki gösterdi.

O ANLAR KAMERADA

Yakındaki bir güvenlik kamerası, motosikletlinin son anda yaptığı manevrayı ve yaşanan gerginliği saniye saniye kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri