Konya Valisi İbrahim Akın Haber Dairesi’ni ağırladı

Konya Valiliği görevine atanan ve kısa sürede çalışmalarıyla şehirde takdir toplayan İbrahim Akın, bugün Haber Dairesi ekibini ağırladı.

Konya’da göreve başladığı ilk günden bu yana dikkatleri üzerine çeken Vali İbrahim Akın, bugün Haber Dairesi ekibini ağırladı.

Haber Dairesi Başkanı ve Yazı İşleri Müdürü Ahmet Akbıyık, Haber Müdürü Mehmet Işık ve Sosyal Medya Direktörü Doğukan Akbıyık, Vali Akın’a görevinde başarı diledi.

Haber Dairesi’nin çalışmaları hakkında Vali İbrahim Akın’a detaylı bilgi veren Ahmet Akbıyık, en doğru haberi en hızlı şekilde vatandaşa ulaştırmanın çaba içinde olduklarını, bu yolda ilgili kurumlarla sürekli işbirliği içinde olduklarını dile getirdi.

Akbıyık, Konya’da yeni medya alanında çalışma başlatan ve kısa sürede önemli başarılara imza atan bir yayın kuruluşu olduklarına da dikkat çekti.

İnternet medyası ve sosyal medyanın son dönemde büyük önem kazandığını ifade eden Konya Valisi İbrahim Akın da, dezenformasyonun önüne geçmek ve vatandaşın doğru bilgilendirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Akın, gelişimiyle dikkat çeken Konya basının bu yolda kendilerine destek vereceğine ve şehrin kalkınmasına destek olacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık daha sonra ziyaretin anısına Vali İbrahim Akın’a hediye takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri