Konya ve Adana’da kaçak alkol operasyonu! 13 bin litre ele geçirildi

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 8 ay süren takibi sonucu Adana ve Konya’da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 13 bin 633 litre kaçak alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 5’i tutuklandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak alkol üretimi ve satışına yönelik yürüttüğü kapsamlı çalışma kapsamında Adana ve Konya’da belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Cumhuriyet Başsavcılığından alınan izin doğrultusunda 8 ay süren istihbari ve teknik takip gerçekleştirildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda Adana ve Konya illerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda toplam 13 bin 633 litre kaçak alkol ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 7 şüpheli gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri