Konya yolunda eşya yüklü nakliye TIR'ı alev alev yandı

Afyonkarahisar-Konya kara yolu üzerinde seyir halindeki eşya yüklü nakliye TIR’ında bilinmeyen bir sebeple çıkan yangın, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, trafik bir süre durduruldu.

Olay, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Eber köyü mevkisinde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Konya istikametine doğru seyir halinde olan eşya yüklü bir nakliye TIR'ında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı.

Vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınırken, olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Trafik ise yangın söndürme çalışmaları süresince durduruldu.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri