Konya’da 16 yaşındaki çocuk babasını bıçakladı! Ahmet Gökçe öldü

 Editör
Konya Meram’da çıkan tartışmada 16 yaşındaki oğlunun bıçakladığı baba ağır yaralandı. Ahmet Gökçe, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaçan genç, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Konya’nın merkez Meram ilçesi Yenişehir Mahallesi Müjgan Sokak’taki bir evde baba ile oğlu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

BABA AĞIR YARALANDI

16 yaşındaki genç S.G, babası 41 yaşındaki Ahmet Gökçe’yi bıçaklayarak ağır yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı baba, ambulansla Meram Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Göğsünden bıçaklanan Ahmet Gökçe, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

KAÇAN OĞUL YAKALANDI

Babasını bıçakladıktan sonra kaçan 16 yaşındaki zanlı, Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri