Konya’da 16 yaşındaki çocuk babasını öldürmüştü! Cinayetin sebebi börek parası

Konya’da 16 yaşındaki S.G., kendisi, annesi ve kardeşine şiddet uyguladığı öne sürülen babası Ahmet Gökçe’yi bıçaklayarak öldürdü. 16 yaşındaki çocuk adliyeye sevk edildi. Tartışmanın da borç meselesiyle başladığı öğrenildi.

Konya’nın Meram ilçesi Yenişehir Mahallesi Müjgan Sokak’ta tek katlı müstakil bir evde oturan 1'i kız 3 çocuk babası Ahmet Gökçe, dün akşam eve geldikten sonra çıkan tartışmada eşi ile 2 oğluna şiddet uyguladı.
Kavganın ardından evi terk eden anne, bir süre sonra eşyalarını almak üzere tekrar geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; yeniden yaşanan tartışmada baba Gökçe, aile bireylerine bir kez daha şiddet uyguladı. Çıkan arbede sırasında çiftin büyük çocuğu olan ve kuyumcuda çalışan S.G., mutfaktan aldığı bıçakla babası Ahmet Gökçe'yi göğsünden yaraladı.

Ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Gökçe, yaşamını yitirdi. S.G. de Çocuk Şube ekiplerince gözaltına alındı. S.G. sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

TARTIŞMA BORÇ PARA NEDENİYLE BAŞLAMIŞ

Diğer yandan aile arasında yaşanan tartışmanın nedeni ortaya çıktı.

Ailenin, akşam yemeğinde yenilen börek için komşudan borç para aldığı, borcun ödenmesi konusunda kardeşler arasında tartışma çıktığı, bu sırada baba Gökçe'nin de araya girmesi ile tartışmanın kavgaya dönüştüğü, ardından Ahmet Gökçe'nin hem eşine hem de çocuklarına şiddet uyguladığı belirtildi.

Ahmet Gökçe ise otopsi sonrası ikindi namazının ardından Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri