Konya’da 2 kişi inşaatta bıçaklı saldırıya uğradı

 Muhabir
Konya’nın Meram ilçesindeki bir inşaatta iki grup arasında kavga çıktı. Saldırıya uğrayan 2 kişi bıçakla yaralandı. Polis kaçan 3 kişiyi arıyor.

Olay, sabah saatlerinde Konya’nın merkez Meram ilçesi Havzan Mahallesi Ebussuudefendi Caddesinde yaşandı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olay, yakınlardaki bir inşaat alanında bıçaklı saldırı ile son buldu, 2 kişi bıçakla yaralandı.

İhbarla adrese çok sayıda polise ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 2 kişi, ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, incelemeleri sonrasında kaçan 3 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri