Konya’da 5 kişinin can verdiği kazaya dair yeni ayrıntılar! Ölenlerden biri çocuk

Konya’nın Karapınar ilçesi yakınlarında, TIR, otomobil ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği belirlendi. Yaralı 38 kişiden 28’i taburcu edildi.

Feci kaza, gece geç saatlerde, Konya- Karapınar kara yolunda yaşanmıştı.

Ahmet Kurt’un kullandığı 01 KT 067 plakalı TIR, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıkıp şarampole devrilmiş, 42 AFN 321 plakalı otomobiliyle yoldan geçen Rahim Ergünay, aracını yolun sağına bırakıp, TIR sürücüsüne yardım etmek istemişti. Bu sırada Ümit Özkan yönetimindeki 31 GU 716 plakalı yolcu otobüsü, park halindeki otomobile çarpmış, araçların her ikisi de savrulup şarampole devrilmişti.

ÖLEN 5 KİŞİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU, BİRİ ÇOCUK

Kazada otomobilde bulunan 2 kişi ile otobüstekilerden 3 kişi yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybedenlerin, otomobildeki Cansu İlhan (26) ve Tarık Takmet (10), otobüste yolcu olarak bulunan Murat Serdar (33) ve eşi Fatma Çevik (28) ile Mehmet Fatih Gül (29) olduğu belirlendi. 

28 KİŞİ TABURCU EDİLDİ

Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 28'i ayakta tedavi edildikten sonra taburcu oldu. 10 kişinin Konya ve Karapınar’daki hastanelerde tedavisine devam ediliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri