Konya’da 5 yıl önce kaybolan Yasin’in annesi: Özel ekip yavrumu da bulsun

Konya'nın Akören ilçesinde 5 yıl önce evlerinin önünde oynarken kaybolan, o dönem 6 yaşında olan oğlu Yasin Şahin'in yolunu gözleyen Ümmü Şahin, “ Özel ekip benim yavrumun olayını da çözsün.” dedi.

Konya'nın Akören iİçesi'ne bağlı Belkuyu Mahallesi'nde yaşayan Yavuz ve Ümmü Şahin'in 5 çocuğundan biri olan anaokulu öğrencisi Yasin, 4 Nisan 2016 günü evlerinin önünde oynarken kayboldu.

Çantasını müstakil evlerinin duvarına astıktan sonra bir anda sır olan çocuğun bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri uzun süre çalışma yaptı. Sarp kayalıkların olduğu bölgede, özel eğitimli iz takip köpekleri, droneler ve helikopterle yapılan aramalarda sonuç alınamadı.

80 kilometrelik alanda yürütülen arama çalışmaları 24 gün sonra sonlandırıldı. 6 yaşındaki çocuğun öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine çalışmalar yoğunlaştırıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla kurulan özel ekip de bir iz bulamadı.

“DİLE KOLAY 11. BAYRAM”

Anne Ümmü Şahin, "Geçen günlerin acını kimse bilmez ben bilirim. Oğlumun bulunması için özel ekip kurulmasını istiyorum. Günler, aylar, yıllar geçti. Benim yavrumun olayını da çözsünler" dedi. Anne Şahin, "Dile kolay, oğlum olmadan 11. bayram. Bir anne düşünün ki evladı bayram sabahı elini öpemiyor. Bir anne düşünün ki oğlunu bağrına basıp, ona harçlığını veremiyor. Bir insanın canı daha ne kadar yanabilir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri