Konya’da 9 köpeğin saldırdığı kadın dışarı çıkamaz oldu

Konya’nın Doğanhisar İlçesinde geçtiğimiz yıl ekmek almak için evden çıkan Tuğba Biçer'e 9 sahipsiz köpek aynı anda saldırmış, ölümden bakkal kurtarmıştı. O anları unutamayan Biçer, “Dışarı çıkamaz oldum.” dedi.

Olay, Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Deştiğin Mahallesi'nde, 2022 yılı Aralık ayında yaşanmıştı. Sabah saatlerinde evinden çıkan Tuğba Biçer'in etrafını bir anda köpekler sarmış, geri dönüp kaçmaya çalışırken düşmüştü.

BAKKAL KURTARDI

Bakkalın müdahalesiyle köpeklerden kurtulan yaralı kadın, Doğanhisar Devlet Hastanesine kaldırılmış, ilk müdahalesinin ardından Akşehir Devlet Hastanesine sevk edilmişti.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Köpeklerin Biçer'e saldırdığı anlar ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansımıştı.

“KÖPEKLER TOPLATILSIN, BİZİM CANIMIZ YOK MU?”

Sokak köpekleriyle ilgili tartışmaların gündeme gelmesi sonrası konuşan Tuğba Biçer, o saldırıdan sonra dışarı çıkmaya korktuğunu belirtti. Biçer, "Beni bir bakkal kurtardı. Ölümden döndüm. Eğer boğazıma yapışsaydı belki de hayatta olmayacaktım. Ben bu köpeklerin toplanmasını istiyorum. Bu olaydan sonra dışarı çıkamaz oldum. Bir yere gidemiyorum, korkuyorum. Çocuklarım da öyle. Küçük çocuğuma da saldırmışlar. Bu sorunun biran önce çözülmesini istiyorum. Tamam onların da canı var ama bizim canımız yok mu? İnsanlar ölüyor, yaralanıyor. Toplumun sokak köpekleri yüzünden psikolojisi bozuldu. Artık başka canlar yanmasın istiyorum. Çıkacak yasayı sonuna kadar destekliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da köpeklerin çocuklara saldırı anı kamerada
Konya’da 9 köpeğin saldırdığı kadını ölümden bakkal kurtardı

Konya Haberleri