Son Dakika Haberi! Konya'da ağaçlık alanda yangın çıktı, ekipler seferber oldu.
Konya’da ağaçlık alanda yangın! Acil destek çağrısı yapıldı
Konya’nın Akören ilçesinde ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. İlçe belediyesi ekipleri müdahaleyi yaptı, ancak rüzgarın etkisiyle alevler yayılınca Konya merkez ve yakın ilçelerden de çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi.
Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konya'nın Akören İlçesindeki Selçuk Üniversitesi Ali Rıza Ercan Meslek Yüksek Okulu yakınlarındaki alandan dumanların yükseldiğini görenler harekete geçti.
İhbarla adrese önce Akören İlçe Belediyesi ekipleri geldi. Vatandaşların da yardımıyla yangın söndürülmeye çalışıldı, ancak rüzgarın etkisiyle alevler yayılınca Konya merkez ve yakın ilçelerden de takviye itfaiye ekibi istendi.
Ekiplerin ve vatandaşların yangını kontrol altına alma çabaları sonuç verdi.
Yangının kontrol altına alındığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu bir son dakika haberidir. Haber kısa süre içinde güncellenmektedir. Yeni bilgiler için lütfen zaman zaman sayfayı yenileyin!
Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...