Konya’nın Güneysınır ilçesinde alacak verecek kavgası can aldı. Hayvancılıkla uğraşan Mehmet İnce (30), sabaha karşı ağılda buluştuğu Nebi Sünbül (37) ve Mikail Bozdemir’i (38) tüfekle ateş ederek öldürdü.
Olay, saat 04.00 sıralarında Karagüney Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre İnce ile Sünbül ve Bozdemir arasında süregelen alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle İnce, yanında bulunan otomatik av tüfeği ile iki kişiye ateş açtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Nebi Sünbül ve Mikail Bozdemir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde bulunan bir tabanca da delil olarak incelenmek üzere jandarma tarafından muhafaza altına alındı.
TUTUKLANDI
Suç aletiyle yakalanan katil zanlısı Mehmet İnce gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İnce, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
TOPRAĞA VERİLDİLER
Cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edilen Nebi Sünbül ve Mikail Bozdemir, gözyaşları arasında memleketlerinde toprağa verildi.