Konya’da aile faciası! 5 yaşındaki kızını öldürdü, eşini yaraladı

Konya’nın Kulu İlçesinde bir kişi, tartıştığı eşine tüfekle ateş etmek isterken, o sırada araya giren 5 yaşındaki kızını öldürdü. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği kadın ise hafif yaralandı.

Yeni bir aile faciası haberi Konya’dan geldi.

Mehmet Ö. (31), tartıştığı eşi Saadet Ö'ye tüfekle ateş etmek isterken o sırada 5 yaşındaki kızı Dilan Ö. araya girmek istedi. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Saadet Ö. hafif yaralandı, küçük çocuk ise yaşamını yitirdi.

3 ÇOCUĞUN EN BÜYÜĞÜYDÜ

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi 138259 Sokakta bulunan müstakil evde yaşanan olayda, Mehmet Ö, bilinmeyen nedenle eşi Saadet Ö. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Ö, tüfekle eşi Saadetin Ö’ye ateş etmek isterken o sırada araya 3 çocuğunun en büyüğü Dilan girdi. Tüfekten çıkan saçmalar Dilan ve annesi Saadet Ö.'nün vücudunun çeşitli yerlerine isabet etti.

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan küçük Dilan, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Hafif yaralı Saadet Ö. ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Mehmet Ö. polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da karısını vurmak isterken 5 yaşındaki kızını öldüren zanlı her şeyi anlattı

Konya Haberleri