Konya’da akılalmaz anlar! Şehirlerarası yolda terör estirdi

 Yazı İşleri Müdürü
Konya - Afyonkarahisar kara yolunda bir kamyonetin, Sahil Güvenliğe ait olduğu belirtilen resmi plakalı aracı sıkıştırdığı, önünü kestiği ve üzerine sürdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sonrasına dair de iddialar var.

Konya - Afyonkarahisar kara yolunda açık kasa bir kamyonetin sürücüsünün trafikte yaptığı tehlikeli hareketler, başka bir araçta bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Olay, kara yolunun Ladik Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; 51 ACH 307 plakalı açık kasa kamyonet, önünde seyreden ve Sahil Güvenliğe ait olduğu belirtilen resmi plakalı aracı takip etmeye başladı.

MAKAS ATTI, HATALI SOLLAMA YAPTI

Görüntülere göre kamyonet sürücüsü, seyir halindeyken makas atarak diğer araçları tehlikeye soktu ve hatalı sollamalar yaptı. Kamyonet sürücüsünün, önünde seyreden resmi araçtakilere yönelik tehditler savurduğu da öne sürüldü.

YOL VERMEK İSTEYEN ARACIN ÜZERİNE SÜRDÜ

Tehlikeli takip sırasında resmi plakalı aracın sağ şeride geçerek kamyonete yol vermeye çalıştığı görüldü. Ancak kamyonet sürücüsü, geçmek yerine direksiyonu resmi araca doğru kırarak çarpmaya çalıştı. Kamyonet daha sonra yolda zikzaklar çizerek ilerledi ve resmi plakalı aracın önünü kesti. Yaşananlar arkadan gelen araçtakiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ARAÇLAR DURUNCA ÜZERLERİNE YÜRÜDÜLER İDDİASI

Görüntüyü kaydeden vatandaşın verdiği bilgiye göre, tehlikeli takip bir süre sonra araçların durmasıyla devam etti. İddiaya göre kamyonetten inen kişiler, Sahil Güvenliğe ait olduğu belirtilen araçta bulunanların üzerine yürüdü.

Trafikte yaşanan tehlikeli anların tamamının görüntülere yansıması dikkat çekti.

Haber Dairesi | Konya Haber (@haberdairesi)'in paylaştığı bir gönderi

Aynı yolda iki gün önce meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’daki bu kazadan acı haberler peş peşe geldi! 2 kişi hayatını kaybetti

Konya Haberleri