Konya’da belediye başkanının AK Parti hazımsızlığı! Törende olay çıkarttı

Konya’nın Ereğli İlçesinde düzenlenen satranç turnuvasında dereceye girenlerin ödüllendirildiği törene, Belediye Başkanı Umut Akpınar’ın AK Parti hazımsızlığı damga vurdu. Öfkesine hakim olamayan Akpınar’ı 2 kişi zor tuttu.

AK Partili isme ödül verdirilmesini hazmedemeyen CHP’li Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar olay çıkarttı, sinirlerine hakim olamayan Akpınar’ı 2 kişi zor tuttu.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren gençlerin ödüllendirilmesi dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Törene ilçe protokolü de davet edildi. O isimler arasında AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol ile Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar da yer aldı.

Salonda hazırlıklar tamamlandı ve tören başladı. Dereceye giren öğrenciler tek tek kürsüye çağırıldı. Ardından da törene katılan protokolden sırayla ödülleri vermeleri istendi.

İlk olarak turnuvayı 3’üncü sırada tamamlayan öğrencinin ödülünü vermesi için AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol kürsüye davet edildi.

Erol yerinden kalkıp öğrencilerin yanına geldiği sırada ayağa kalkan Belediye Başkanı Umut Akpınar, “siyaset yapıyorsunuz” diyerek bağırmaya başladı. Salonu terk edeceğini belirten ancak bağırmayı sürdüren Akpınar’ı 2 kişi zor tuttu.

Akpınar salonu terk ettikten sonra öğrencilere ödülleri verildi.

Tüm yaşananlar kameraya anbean yansıdı…

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Erol, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ereğlispor’umuzun maçı vardı. Ben de formamı giyip davetli olduğum ödül törenine gittim, oradan da maça gidecektim. Sayın Başkan ayağa kalkıp veda cümleleri sarf etmeye başlayınca önce maça geciktiğini için böyle bir davranışta bulunduğunu düşündüm. Çünkü bildiğim kadarıyla dereceye girenlerden üçüncüye ben, birinciyi de kendisi ödülünü verecekti. Sonrasında çocukların göz önünde ‘siyaset yapıyorsunuz’ diye bağırmaya başlayınca niyetini anladım ve tepkimi gösterdim. Çocukların gözünün önünde şov yapmak bir siyasetçiye hiç yakışmadı. Çok üzücü bir durum. Yaşanmamasını arzulardık.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri