Konya’da belediye işçisinin şüpheli ölümünü bakanlık soruşturacak

Konya’nın Emirgazi İlçesinde 3 gündür kayıp olan belediye işçisi Ali Dağlı'nın cesedi ağaca asılı şekilde bulunmuştu. Baskı ve mobing iddiaları üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı devreye girdi, olayla ilgili müfettiş görevlendirdi.

Konya’nın Emirgazi ilçesinde yaşayan belediye işçisi Ali Dağlı'dan haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulunmuştu.

3 gündür her yerde aranan Dağlı'dan acı haber Cuma günü geldi. Belediye işçisinin cansız bedeni arazide bir ağaca asılı halde bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Ali Dağlı'nın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.

BASKI VE MOBİNG İDDİALARI

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Ali Dağlı’nın ilçe belediyesinde sık sık yaşanan mobing olaylarına maruz kaldığı ve baskılara dayanamayarak intihar ettiği iddialarını gündeme taşıdı.

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Edinilen bilgiye göre; basın yayın organları ve sosyal medyada yer alan bilgiler sonrası harekete geçen bakanlık, baskı ve mobing iddialarını araştırmak üzere müfettiş görevlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya Emirgazi’de 3 gündür kayıp olan belediye işçisi Ali Dağlı'dan acı haber

Konya Haberleri