Konya’da bir babanın acısı! Kazada ölen oğlunun sırasına çiçek bıraktı

Konya Akşehir’de liseli Tunahan Soylu, geçirdiği trafik kazasında can vermişti. Acılı baba Soner Soylu, oğlunun eğitim gördüğü okula gitti, Tunahan’ın sırasına çiçek bıraktı. Gencin arkadaşları, öğretmenleri ve okul idaresi de Soylu'ya destek verdi.

Konya’da yaşayan baba Soner Soylu, kazada can veren oğlu Tunahan Soylu’nun eğitim gördüğü okula gitti, oturduğu sıraya çiçek bıraktı. Anma törenine liseli gencin arkadaşları, öğretmenleri ve okul idaresi de katıldı.

KAZADA VAN VERMİŞTİ

Kaza, Mayıs ayında Konya’nın Akşehir ilçesi Seyran Mahallesi Sanayi Bulvarı’nda yaşandı.

Selçuklu Şehit Yunus Ertürk Anadolu Lisesi öğrencisi Tunahan Soylu, motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralandı. Akşehir Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalesi yapılan Soylu, Konya’ya sevk edildi.

3 AYLIK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Yaklaşık 3 aydır tedavi gören liseli genç yaşam savaşını kaybetti.

BABA KAZADA ÖLEN OĞLUNUN OTURDUĞU SIRAYA ÇİÇEK BIRAKTI

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından Tunahan Soylu’nun babası Soner Soylu oğlunun eğitim gördüğü okula gitti. Baba Soylu, oğlunun oturduğu sıraya çiçek bırakarak oğlunu andı.

Tunahan Soylu'nun arkadaşları, öğretmenleri ve okul idaresi de Soner Soylu'ya destek verdi. Okulda duygusal anlar yaşanırken, sınıf arkadaşları da Tunahan'ı dualarla andı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da liseli genç motosiklet kazasında can verdi

Konya Haberleri