Konya’da bir kayıp vakası daha! Muammer Erol’dan 10 gündür haber yok

 Muhabir
Konya’nın Meram Dere Mahallesi’nde yaşayan, bir çocuk babası Muammer Erol, arefe günü evinden çıktıktan sonra kayboldu. Günlerce açık olan telefonu sonrasında kapandı, kendisinden haber alınamıyor. Yakınları endişeli.

Konya’nın Meram Dere Mahallesi’nde yaşayan 39 yaşındaki Muammer Erol’dan 10 gündür haber alınamıyor.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre Erol, arefe günü öğle saatlerinde evine geldikten sonra iş elbiseleriyle yeniden dışarı çıktı. Bu çıkışın ardından kendisinden bir daha haber alınamadı.

Yakınlarının aktardığına göre Erol’un telefonu ilk 3 gün boyunca açık olmasına rağmen aramalara yanıt vermedi. Daha sonra ise telefonunun tamamen kapandığı öğrenildi.

Ailesi ve yakın çevresi, günlerdir kendisine ulaşamayınca durumu yetkililere bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

Ela gözlü, siyah saçlı ve sakallı olan Erol’un yaklaşık 175 santimetre boylarında olduğu belirtiliyor.

Üzerinde iş elbisesi bulunduğu ifade edilen Erol’un bilinen bir sağlık sorununun olmadığı da paylaşıldı.

Bir çocuk babası olan Muammer Erol’u gören ya da yerini bilenlerin güvenlik birimlerine veya 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermesi isteniyor. Aile, gelecek iyi bir haber için umutla bekleyişini sürdürüyor.

45 GÜNDÜR HABER YOK

Konya'nın Hadim ilçesinde de 11 Şubat tarihinden beri kayıp olan 74 yaşındaki Mevlüt Aybattı’dan 45 gündür haber alınamıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da günlerdir aranan adamın arazide cesedi bulundu
Konya’da alzheimer hastası Mevlüt Aybattı, 42 gündür kayıp
Konya’daki kayıp adamdan 25 gündür haber yok

Konya Haberleri