Konya’da bisikletli çocuk ölümle burun buruna geldi

 Editör
Konya’nın Ereğli ilçesinde bisikletiyle yolun karşısına geçmek isteyen bir çocuğa otomobil çarptı. Çocuk kazayı hafif sıyrıklarla atlattı, o anlar kameraya anbean yansıdı. Kaza sonrası çocuğun yakınları sürücüye tepki gösterdi.

Kaza, Ereğli ilçesi Türkmen Mahallesi yolu üzeri Türkmen Caddesinde yaşandı.

Bisikletli bir çocuk, park halindeyken hareket eden minibüsün arkasından çıkıp yolun karşısına geçmeye çalıştı.

Bu sırada gelen bir otomobil bisikletli çocuğa çarptı. Araç bir süre sonra durdu, ölümle burun buruna gelen çocuk ise yaralı halde yoldan uzaklaşmaya çalıştı.

Kazayı gören P.P. isimli çocuğun yakınları, hemen olay yerine geldi ve sürücüye tepki gösterdi. Tartışma, araya giren diğer vatandaşlar tarafından sonlandırıldı.

Tüm bunlar, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri