Konya’da çarpıp kaçtığı 17 yaşındaki kız hayatını kaybetmişti! O sürücü bulundu

Konya’nın Meram İlçesinde yaya 17 yaşındaki Cennet Aşık, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, sürücü kaçmıştı. O sürücü bulundu ve ilk ifadesi ortaya çıktı.

Konya’nın Meram ilçesi Yaylapınar Mahallesi Özbayram Sokakta yürüyen yayaya, henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarpıp kaçtı. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, genç bir kızın cansız bedeniyle karşılaştı.

Çevrede yapılan araştırmalarda ölen kızın kimliği tespit edilemedi. Ceset incelemelerin ardından Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çalışmalar sonunda hayatını kaybeden kişinin 17 yaşındaki Cennet Aşık olduğu belirlendi.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Polisin çevredekilerden edindiği bilgiler sonrasında Aşık’ın ölümüne sebep olan aracın beyaz renkli olduğu ortaya çıktı. Ekiplerin, çalışmaları sürerken A.C. isimli bir kişinin, kazaya kendisinin karıştığını iddia ederek polise teslim olduğu öğrenildi. Şüphelinin ilk ifadesinde, karanlıkta seyir halindeyken çarptığının ne olduğunu görmediğini, bu nedenle olay yerinden ayrıldığını söylediği öne sürüldü.

A.C’nin, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Hayatını kaybeden Cennet Aşık’ın cenazesinin, bugün öğle namazı sonrası Yazır Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’daki feci kazada can veren genç kıza acı veda
Konya’da otomobilin çarpıp kaçtığı kişi, 17 yaşındaki Cennet Aşık çıktı
Konya’da feci kaza! Ölenin de çarpanın da kimliği belli değil

Konya Haberleri