Konya’da cezaevinde infaz memuruna jiletli saldırı

 Editör
Konya’da bir infaz ve koruma memuru, mahkumun jiletli saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan memur hastaneye kaldırıldı. Konuyu, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül gündeme getirdi.

İddiaya göre; Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde bir infaz ve koruma memuru nöbet sırasında mahkumun jiletli saldırısına uğradı. Yüzünden yaralanan ve derin kesik oluşan memur hastaneye kaldırıldı.

“SALDIRIYI LANETLİYORUZ”

Bolu’da ceza infaz kurumunda infaz ve koruma memuru olarak görev yaptıktan sonra Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Bolu Milletvekili olan İsmail Akgül, saldırıyı gündeme getiren isim oldu.

Milletvekili Akgül açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde bir meslektaşımıza nöbet esnasında hükümlü tarafından jiletli saldırı olduğunu, İnfaz ve Koruma memuru arkadaşımızın yüzünden yaralandığını üzülerek öğrendim. İnfaz ve Koruma arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor saldırıyı lanetliyoruz. Geçmiş olsun”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri