Konya’nın Beyşehir ilçesinde akşam saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini harekete geçirdi. Yeni Mahalle’de, Öğretmenevi karşısındaki göl kıyısında çekme karavanda yaşayan 65 yaşındaki A.Ç.’den günlerdir haber alamayan tanıdıkları, telefonlarına da ulaşamayınca durumdan endişelenerek ihbarda bulundu.
Kısa sürede adrese gelen ekipler, karavanın içerisinde olabileceğini düşünerek seslendi ancak yanıt alamadı. Bunun üzerine itfaiye ekiplerinden destek istendi. Karavanın kapısı açıldığında, içeride kimsenin bulunmadığı belirlendi.
Karavanın hemen önünde A.Ç.’ye ait aracın da park halinde olduğu tespit edildi. Kendisinden haber alınamayan A.Ç.’nin bir süredir ailesinden ayrı yaşadığı, il dışında bulunurken memleketine dönerek bir süre önce ilçedeki parkta karavanda yaşamaya başladığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşlar da A.Ç.’yi birkaç gündür görmediklerini ifade etti.
A.Ç.’nin nerede olduğu henüz belirlenemezken, ekiplerin konuyla ilgili incelemesi sürüyor.