Konya’da endişeli bekleyişin yerini sevinç aldı! Hüseyin Kum bulundu

 Muhabir
Konya’nın Bozkır ilçesinde 4 gündür kendisinden haber alınamayan Hüseyin Kum’dan sevindiren haber geldi. Kum, ekiplerin yoğun ve titiz çalışması sonucu sağ olarak bulunurken, ailesi ve yakınları rahat bir nefes aldı.

Konya’nın Bozkır ilçesine bağlı Çağlayan Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Kum’dan haber alamayan yakınları, kendi imkanlarıyla arama çalışmaları sonuç vermeyince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, AKOM, Kızılay ve Jandarma İz Takip Ekipleri sevk edildi.

SARIOT YAYLASI VE ÇAĞLAYAN GÖLETİ DİDİK DİDİK EDİLDİ

Arama çalışmalarında özellikle Hüseyin Kum’un görülebileceği değerlendirilen Sarıot Yaylası ve Çağlayan Göleti çevresi ekipler tarafından detaylı şekilde tarandı. Zorlu arazi koşullarına rağmen ekipler, bölgede geniş çaplı arama gerçekleştirdi.

EKİPLERİN ÇALIŞMASI SONUÇ VERDİ

Ekiplerin günler süren çalışmaları sonu verdi. Ekipler, Hüseyin Kum’a sağ olarak ulaştı. Kayıp vatandaş, olay yerindeki sağlık görevlilerine teslim edilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

AİLESİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Ailenin günlerdir endişe ve umutla sürdürdüğü bekleyiş, Hüseyin Kum’dan gelen güzel haberle sevince dönüştü. Kum’un sağ salim bulunması, yakınlarına ve arama çalışmalarını takip eden vatandaşlara büyük bir rahatlama yaşattı. Ekiplerin titiz çalışmasıyla sonuçlanan arama, sevinçli haberle noktalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Ailesinin umutlu bekleyişi sürüyor! Konya’da ekipler 4 gündür Hüseyin Kum’u arıyor

Konya Haberleri