Konya’da feci kaza! Camiye giderken motosiklet çarptı

 Yazı İşleri Müdürü
Konya’nın Meram ilçesinde yatsı namazını kılmak için evinden çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan 57 yaşındaki Musa Yılmaz'a, motosiklet çarptı. Kazada yaya ağır yaralanırken motosiklet sürücüsü de hastaneye kaldırıldı.

Konya’da gece saatlerinde yaşanan trafik kazası 2 kişiyi hayati tehlikeyle karşı karşıya bıraktı.

Kaza, Meram ilçesi Antalya Çevre Yolu üzerindeki Harmancık Kavşağı yakınlarında meydana geldi.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği göre, 57 yaşındaki Musa Yılmaz, yatsı namazını kılmak için evinden çıkarak yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada seyir halindeki bir motosiklet, Yılmaz'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet de devrilirken, hem yaya hem de motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan iki yaralı, Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Musa Yılmaz'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İşte Haber Dairesi ekibinin kaza yerinden kaydettiği sıcak görüntüler:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Konya’da cami yolundaki kazadan acı haber! Musa Yılmaz hayatını kaybetti

Konya Haberleri