Konya’da gece 2 deprem meydana geldi! Son depremler listesi ( 16 Şubat 2023 )

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 şehrimizi etkileyen depremlerin ardından, AFAD ve Kandilli’nin son deprem verileri yakından takip ediliyor. Son verilere göre Konya Ilgın’da 2,9 ve 2,3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Konya’da deprem mi oldu, en son nerede kaç şiddetinde deprem oldu sorusunun yanıtı hem sarsıntı hisseden hem de belli belirsiz sarsıntılar hisseden vatandaşların emin olmak için internette araştırdığı konular arasında yer alıyor. 

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından güncellenen son depremler listesinde paylaşılan depremlerin şiddeti, saati, derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

KONYA DEPREM Mİ OLDU? 16 ŞUBAT 2023 

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Konya’da bugün ( 16 Şubat 2023 Perşembe ) Konya’da saat 01.15’te, Konya Ilgın Tekeler’de 2,9 büyüklüğünde, saat 01.19’da da yine aynı yerde 2,3 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremlerin 5 kilometre derinlikte yaşandığı kaydedildi.

DEPREM Mİ OLDU, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE? SON DEPREMLER

Gün içerisinde meydana gelen artçı sarsıntılar Kandilli ve AFAD verileri ile anlık olarak güncelleniyor. Anlık listelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Konya Haber)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri