Konya’da gece saatlerinde yaşanan silahlı saldırı polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Olay, merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Otlukbeli Sokak’ta meydana geldi.
EVİNİN ÖNÜNDE SİLAHLA VURULDU
Bir kişinin silahla yaralandığı ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, karın bölgesinden yaralanmış bir kişiyle karşılaştı.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
YARALI HALDE EVİNE GİDİP YARDIM İSTEDİ
Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemeye göre, yaralanan kişinin evinin önüne geldiği sırada tartıştığı kişi tarafından silahla vurulduğu belirlendi. Saldırının ardından şüphelinin olay yerinden kaçtığı, yaralının ise evine giderek yardım istediği öğrenildi.
POLİS ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE
Çalışma başlatan polis ekipleri, kısa sürede şüphelinin kimliğini ve kaçtığı aracın plakasını tespit etti.
Şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.