Konya’da gençlere ücretsiz eğitim desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye hazırlanan öğrencilere desteğini sürdürüyor. 12. sınıf, açık lise ve son dönem mezun gençlere Dijital Eğitim Platformu’nda eğitimler verilecek. Ücretsiz olan eğitimlerin son başvuru tarihi 20 Eylül.

Konya Büyükşehir Belediyesi Dijital Eğitim Platformu, 31 ilçedeki Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere katkı sağlıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla hayata geçirdikleri projelerden en çok önemsedikleri projelerin çocuklar ve gençler için yürüttükleri çalışmalar olduğunu söyledi.

YKS’ye hazırlanan öğrencilere eğitim desteğinin devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, “Gençlerimizin kaliteli eğitim alması ve sınav hazırlık sürecinde daha verimli çalışmalarını desteklemek amacıyla hayata geçirdiğimiz “Dijital Eğitim Platformu”na kayıtlar başladı. Şehrimiz genelinde öğrenim gören 12. sınıf, açık lise ve son dönem mezun öğrencilerimizi, sınava hazırlık süreçlerine katkı sağlayacak Dijital Eğitim Platformumuza ücretsiz üye olmaya davet ediyorum. Sınava hazırlanan tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum. Tüm imkanlarımızla gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SON BAŞVURU TARİHİ 20 EYLÜL

Dijital Eğitim Platformu’na kişi sayısı sınırı olmaksızın ilgili şartları taşıyıp başvuran öğrencilere daha sonra dağıtımlar sağlanacak. Seçmeli sorular, konu anlatımı, rehber-koç, yapay zeka desteği, canlı ders desteği, anlık uygulama üzerinden hediye çekiliş sistemi gibi özellikleri barındıran dijital sisteme “https://dijitalegitim.konya.bel.tr” adresi üzerinden kayıt yaptırılabiliyor. Sisteme son başvuru tarihi 20 Eylül.

DİJİTAL EĞİTİM PLATFORMU’NA KAYIT İÇİN TIKLAYIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri