Konya'da kum fırtınası nedeniyle Ankara yolu bir süre kapandı

 Muhabir
Son Dakika Haberi! Konya - Ankara kara yolu, kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düşmesi sonrası bir süre trafiğe kapatıldı.

Konya'da rüzgarın şiddetini artırdığı bölgelerden biri de Ankara yolu oldu. Özellikle Cihanbeyli ilçesi yakınlarında oluşan kum fırtınası nedeniyle görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü.

Yol kullanıcılarının güvenliği için Aselsan Kavşağından itibaren yol tamamen trafiğe kapatıldı, araçların geçişine izin verilmedi.

Kulu istikametinden Konya yönüne de araç geçişine de izin verilmedi. Ayrıca otogardan o istikamete gidecek yolcu otobüslerinin çıkışına da müsaade edilmedi.

Çalışmalar sonrasında yol saat 15.05 sıralarında yeniden trafiğe açıldı.

Fırtınanın etkisini yeniden artırması üzerine saat 16.30'da Konya - Ankara kara yolu yeniden trafiğe kapatıldı.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Konya’da fırtınanın şiddetini gösteren kare! Kasa, kamyonun üzerinden uçtu
Fırtına, Konya’da bir ilçeyi yerle bir etti! Emniyet binasında da hasar var
Konya’da fırtına okulun çatısını uçurdu

Konya Haberleri