Konya’da Kur’an Kursu öğrencileri futbol turnuvasında ter dökecek

Karatay Belediyesi tarafından düzenlenen “2024 Karatay Cami ile Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı. 455 öğrencinin ter dökeceği turnuva 9 Ağustos’ta sona erecek. Başkan Kılca, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Karatay Belediyesi ile Karatay İlçe Müftülüğü’nün katkılarıyla, ilçedeki camiler ve kuran kurslarında eğitim alan çocuklar arasında düzenlenen “2024 Karatay Cami ile Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası” başladı.

35 TAKIM, 455 SPORCU 36 ÇEKİŞMELİ KARŞILAŞMA

İlçedeki tüm camiler ve kuran kurslarını kapsayan organizasyona toplamda 35 cami ve kuran kursunda eğitim alan toplamda 455 öğrenci ter dökecek. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmalar; “Minikler” ve “Yıldızlar” olarak iki ayrı kategoride yapılıyor. Öte yandan turnuva, 9 Ağustos’taki 2’ncilik ve 3’ncülük ile final maçıyla sona erecek. Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve FIFA normlarındaki Erenler Halı Sahası’nda başlayan “2024 Karatay Cami ile Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”nda dereceye girenleri ise sürpriz ödüller bekliyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu yıl 3’üncüsünü düzenledikleri “2024 Karatay Cami ile Kur’an Kursları Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası”na katılan kurslara ve bütün çocuklara başarılar diledi.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak eğitime, spora ve gençlerimize destek vermeye devam ediyoruz. Karatay Yaz Spor Okulları eğitimlerimiz yoğun ve verimli bir şekilde devam ediyor. Şimdi de ilçemizdeki yaz kuran kurslarında ve camilerinde eğitim gören çocuklarımıza yönelik olarak dostluk ve kardeşlik futbol turnuvası yapıyoruz. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel anlamda gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri