Konya’da kuyuya düşen keçi, itfaiye operasyonuyla hayata döndü

 Editör
Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir keçi, kuyuya düştü. Keçi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle sağ olarak kurtarıldı. Sahibi duygulu anlar yaşadı.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Gökçehüyük Mahallesi’nde yaşanan ilginç bir kurtarma operasyonu, itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla son buldu. Mehmet Erbişim’e ait keçi, bilinmeyen bir nedenle kuyuya düşerken, sahibi kendi imkânlarıyla çıkarmayı denedi ancak başarılı olamadı.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye hızla intikal eden Konya Büyükşehir Belediyesi Seydişehir İtfaiye Amirliği ekipleri, özel bir düzenek kurarak kuyuya indi. Ekipler, keçiyi hiçbir zarar görmeden dışarı çıkarmayı başardı.

Keçisini sağ olarak görünce büyük bir sevinç yaşayan Mehmet Erbişim, itfaiye ekiplerine teşekkür ederek minnettarlığını dile getirdi. Ekipler, benzer durumlarda vatandaşların zaman kaybetmeden profesyonel yardım çağırmasının önemine vurgu yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri