Konya'da makas faciası! Ehliyetsiz sürücü 5 aracı biçti

 Yazı İşleri Müdürü
Konya’nın Beyşehir ilçesinde makas atarak ilerleyen ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen bir araca ve park halindeki araçlara çarptı. Kazada ortalık savaş alanına dönerken 3 kişi yaralandı, 5 araçta hasar oluştu.

Konya’nın Beyşehir ilçesi Hacıarmağan Mahallesi, Köprübaşı Caddesi’nde meydana gelen kazada, 19 yaşındaki Y.G. idaresindeki 07 NA 0620 plakalı otomobil, cadde üzerinde makas atarak ilerlerken kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile ve yol kenarında park halindeki araçlara çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil yol ortasında yan yatarken, park halindeki bir araç ise kaldırıma çıkarak devrildi. Park halindeki 5 araçta da zincirleme hasar meydana geldi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. LPG’li otomobildeki gaz kaçağına müdahale edilirken, yaralanan sürücü Y.G. ile araçta yolcu olarak bulunan G.E. ve Y.Ç. ilk müdahalelerinin ardından Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZA NEDENİYLE YOL BİR SÜRE ULAŞIMA KAPATILDI

Kaza nedeniyle Beyşehir-Antalya kara yolunun şehir merkezinden geçen güzergah uzun süre ulaşıma kapandı, trafik alternatif yollara yönlendirildi. Araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

Polis ekiplerinin incelemesinde kazanın, ehliyetsiz sürücünün makas atarak ilerlemesi sonucu meydana geldiği belirlendi. O anlar KGYS kameralarına yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri