Konya’da milyonluk hırsızlık! Önce kameraya sonra polise yakalandı

Konya’da bir kişi, aracının patlayan lastiğini yaptırma bahanesiyle akaryakıt istasyonu içindeki lastikçiye geldi, 1 milyon lira değerindeki tespihleri çaldı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı, polisin şüpheliyi yakalaması da uzun sürmedi.

Konya’nın merkez Meram İlçesi Havzan Mahallesi Azerbaycan Caddesindeki olay, önceki gün akşam saatlerinde yaşandı.

Akaryakıt istasyonu içinde lastik tamir dükkanı bulunan M.Ö, tadilat nedeniyle lastikleri duvar gibi örüp kapısının önüne koyduğu iş yerini kapatıp evine gitti.

1 MİLYON LİRALIK TESPİHLERİ ÇALDI

Sabah yeniden geldiği iş yerinde raflarda bulunan kutu içindeki, maddi değeri toplam 1 milyon lirayı bulan tespihlerin yerinde olmadığını gören M.Ö, polise koştu.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

İhbarla harekete geçen Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilk olarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde bir kişinin araçla geldiğini ve tespihleri çalıp gittiğini gören ekipler, kısa süre içinde şüphelinin kimliğini belirledi.

14 SUÇ KAYDI VAR

42 yaşındaki H.D, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Yapılan incelemeler sonunda şüphelinin farklı suçlardan 14 kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Sağlık kontrolünden geçirilen H.D, işlemleri için emniyete götürüldü.

Zanlının, yakalanmasa tespihleri Adana’daki fuara götüreceği iddia edildi.

Aralarında Osmanlı, Kehribar, Damla, Gümüş Çakıllı ve Zar gibi değerli çeşitlerin bulunduğu tespihler, polis ekiplerince sahibine teslim edildi.

İşte hırsızlık anı ve şüphelinin yakalandığı ana dair görüntüler:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Haberleri