Konya’da mobilyacı esnafına yeni iş yerleri yapılacak

Konya Mobilyacılar Odası, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak, sektör temsilcilerine yönelik kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Günbaş, toplantıda esnaflara yeni iş yeri müjdesi verdi.

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile iş birliği yaparak esnafa yönelik önemli bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, mobilyacı esnafının karşılaştığı güncel sorunlar, destekleme programları ve sektörün geleceği gibi konular ele alındı.

Toplantının açılış konuşmalarını yapan Oda Başkanı Mehmet Günbaş ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı, esnafın önemi ve bu tür toplantıların sektörün gelişimi için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Vergi Dairesi, İşkur, Konya Organize Sanayi Bölgesi Mesleki Eğitim Merkezi, Selçuk Üniversitesi Teknokent, MEVKA ve Esnaf Odaları Birliği gibi kurumlardan katılan yetkililer, esnafa sunumlar yaparak güncel mevzuat, destekleme programları ve sektörün geleceği hakkında bilgi verdi.

Başkan Mehmet Günbaş, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Konarılı ve kurum yetkililerine odanın mesleki eğitim merkezini gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonunda mobilyacı esnafı için yapılması planlanan yeni işyerleri ile alakalı katılımcı esnaflara bilgi veren Başkan Mehmet Günbaş, önümüzdeki günlerde ön kayıt ve proje detayları ile ilgili yeniden esnaflarla ile bir araya geleceklerini belirtti.

Günbaş, “Toplantıya katılım sağlayan, iş birliği içinde bu toplantıyı düzenlediğimiz başta Sanayi ve Teknoloji İl Müdürümüze, şube müdürlerine, kurum müdür ve yardımcılarına, uzman arkadaşlara ve esnaflara teşekkür ederim” dedi.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konarılı, bu tür iş birliklerinin sektörün gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı ve mobilyacı esnafına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri