Konya’da nakliyeciler sandığa gitti, yeni başkan 5 oy farkla seçildi

 Muhabir
Karapınar Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nin seçimli genel kurulunda Gökhan Çorakçı ile Halil Sak yarıştı. 181 oy alan Gökhan Çorakçı kooperatifin yeni başkanı oldu.

Konya’nın Karapınar ilçesinde faaliyet gösteren Karapınar Nakliyeciler ve Taşıyıcılar Kooperatifi’nin seçimli genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ahmet Nuri Emekli’nin yeniden aday olmadığı seçimde üyeler yeni başkanı belirledi.

İKİ ADAY YARIŞTI

Kooperatif binasında düzenlenen genel kurulun divan başkanlığını Ercan Okur yaptı. Başkanlık için Gökhan Çorakçı ile Halil Sak yarıştı.

Genel kurulda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, adaylar da üyelere hitaben konuşmalar gerçekleştirdi.

“TÜRKİYE’DE SAYILI KOOPERATİFLER ARASINA KOYDUK”

9 yıldır başkanlık görevini sürdüren Ahmet Nuri Emekli, yaptığı konuşmada kendilerine destek veren üyelere teşekkür etti.

Emekli, “Kooperatifimizi Türkiye’de sayılı kooperatifler arasına koyduk. Üyelerimize en iyi hizmeti vermek için çalıştık” ifadelerini kullandı.

5 OY FARKLA BAŞKAN SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Gökhan Çorakçı 181 oy alarak kooperatifin yeni başkanı seçildi. Diğer aday Halil Sak ise 176 oy aldı.

Centilmence geçen seçim sonrası Halil Sak, yeni başkan Gökhan Çorakçı’yı tebrik etti.

YÖRESEL İKRAMLAR YAPILDI

Genel kurul sonunda üyelere Aşçı Hatice Aba tarafından Karapınar’a özgü yöresel yemekler ikram edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Haberleri